Interkulturális hét Duderstadban!

Szeretnél más nemzetek fiataljaival, jó hangulatban 1 hétig együtt dolgozni és megismerni a kultúrájukat? Ha igen és elmúltál már 15 éves, de nem vagy még 26 éves, akkor itt a helyed!
A program során lengyel, német, orosz, ukrán és walesi fiatalokkal vegyes csoportban dolgozunk együtt, majd a program végén bemutatjuk egymásnak a heti munkánkat. A választható csoportok: modern tánc, nép tánc, kézműves foglalkozás, film készítés, zene, ének és színház. A csoportokba 2-2 fő résztvevő lehet országonként.
A program időpontja: 2014. április 20-27.

Utazás Pécs-Berlin-Göttingen vonalon vonattal, majd Duderstadtig busszal.

A programon való részvételi díj 50 euro, ami tartalmazza 1 hétig a teljes ellátást és a szállást, valamint az útiköltség megelőlegezése, melynek 70%-át a helyszínen visszakapjuk!
A program nyelve német és angol.
A programra első sorban pécsváradi, illetve a pécsváradi kistérségben élő fiatalokat várunk, de fent maradó hely esetén mások számára is van lehetőség a programon való részvételre, így bátran várjuk mások jelentkezését is!
A jelentkezési határidő MÁRCIUS 16!
A programra jelentkezni valamint bővebb információt kérni az info@pifo.hu email címen, illetve a 0620-2798694-es telefonszámon kérhettek!
Fotók a szállásról és a program helyszínéről: