PIFÖ pulcsi télire

Jön a tél és fázós vagy? Nem szerezted még be az idei télre az új pulcsidat?

Akkor itt a remek lehetőség!

A pulóverek kiváló minőségű hímzett Gildan pulóverek. Kizárólag előre rendelés alapján vásárolhatóak minden méretben és színben!

A pulóver ára 5000 forint!

További információkért írj az info@pifo.hu email címre, a PIFÖ facebook profiljára , vagy keresd László Miklóst a művelődési központban!

Rendelési határidő december 11!

pulcsi

Szín és méret táblázat:

Gildan Heavy Blend

XY-faktor 2015

XY-faktor

A PIFÖ tehetségkutatója

Egyszerű ütemek, kellemes dúdolás avagy kemény rock? Nekünk nem számít!”

Ha szeretsz efféléket csinálni szabadidődben, akkor tarts velünk egy zenei vetélkedőre, ahol a spontanaítást, és a kreativítást értékeli majd a zsűri!

Indulj, csapattal vagy egyénileg. A feladat, hogy mindegy milyen stílust képviselsz de meg kell győznöd a zsűrit, hogy az a zene, amit éppen játszol, vagy énekelsz a legjobb a világon.

Dátum: 2015.11.28.

Jelentkezési határidő: 2015.11.15.

Díjak: I. Helyezett 50.000 forint

II. Helyezett 30.000 forint

III. Helyezett 20.000 forint

További információ és jelentkezni lehet:

Takács Andrea: 0630/972-56-69

László Miklós: 0620/279-86-94

Vagy a Pécsváradi Ifjúsági Önkormnyzat facebookján esetleg az info@pifo.hu email címen.

xy-faktor-page0001

Érdekel az érdeked?!

Október 3-4-én került megrendezésre Kecskeméten a Nemzeti Ifjúsági Tanács és a Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégió Ifjúsági Szövetsége által szervezett Érdekel az érdeked?! – I. Ifjúsági Konferencia – Szólj bele a fiatalok érdek(képviselet)ébe, melyen ifjúsági önkormányzatunk képviselői és segítője is részt vett. Fiataljaink a civil szervezetek működése, a demokráciára nevelés és a munka világa című műhely munkákban vettek részt és mondták el véleményüket.

Emellett a hétvége során megismerhettük az OPEN2018 programot is, mellyel Kecskemét városa a 2018-as Európa Ifjúsági Fővárosa címre pályázik valamint ellátogattunk Lakitelekre is, ahol a Népfőiskolán Beke Pali bácsi padját is meglátogattuk.
Érdekel az érdeked?! facebook oldala:
OPEN 2018 Kecskemét oldala:
lakitelek nit